Fier de călcat vertical Lidl Silvercrest – recenzie

fier de calcat lidl

Dacă sunteți pe piață pentru un nou fier de călcat haine, poate vă întrebați dacă fierul de călcat vertical Lidl Silvercrest îți merită banii. Sunten aici pentru a vă oferi recenzia mea sinceră a acestui produs popular, astfel încât să puteți lua o decizie informată.

Fierul de călcat vertical Silvercrest are o talpă din ceramică, care alunecă ușor pe țesături și nu se lipește. De asemenea, are o funcție de aburire, care este excelentă pentru a scoate ridurile de pe haine. Rezervorul de apă este detașabil, astfel încât este ușor de umplut, iar cablul este frumos și lung, astfel încât să aveți suficientă rază de acțiune. De asemenea, fierul de călcat are o funcție de oprire automată, care este foarte utilă. În general, sunt foarte mulțumită de performanța acestui fier de călcat și l-aș recomanda oricui caută un preț bun.

top 10 cele mai bune produse fier de calcat silvercrest comparat cu altele

Fierul de călcat vertical pentru haine Silvercrest vine, de asemenea, cu un ghid util pentru țesături, astfel încât să puteți selecta setarea potrivită pentru fiecare articol de îmbrăcăminte. Iar dacă vă faceți griji că vă veți arde hainele, nu vă faceți griji – funcția de oprire de siguranță intră automat în funcțiune dacă fierul de călcat este lăsat inactiv timp de 8 minute. 

Cum funcționează

Fierul de călcat vertical Silvercrest funcționează prin aburirea hainelor tale în timp ce acestea sunt agățate. Pur și simplu umpleți rezervorul cu apă, conectați-l și lăsați-l să își facă treaba. Designul vertical înseamnă că nu trebuie să vă tot mutați hainele pe o masă de călcat, ceea ce reprezintă o economie de timp majoră. Și pentru că folosește aburul în loc de căldură, hainele nu se vor arde dacă lăsați fierul de călcat prea mult timp 

Experiența cu fier de călcat vertical Lidl

În primul rând, am fost atrasă de Silvercrest Vertical Clothes Iron datorită prețului său accesibil. La puțin sub 20 de lire sterline, este unul dintre cele mai ieftine fiare de călcat verticale de pe piață. Dar doar pentru că este accesibil nu înseamnă că nu este de înaltă calitate; de fapt, am fost foarte impresionată de construcția generală a fierului de călcat. Se simte solid și bine făcut, ceea ce este liniștitor atunci când folosești un aparat electric.

Îmi place, de asemenea, faptul că fierul de călcat vertical Silvercrest are un rezervor de apă detașabil. Acest lucru face ca acesta să fie foarte ușor de umplut și reumplut la nevoie; nu mai este nevoie să te chinui cu o butelie sau un ulcior atunci când fierul de călcat rămâne fără apă în mijlocul utilizării! Rezervorul conține suficientă apă pentru aproximativ 8 minute de utilizare continuă, ceea ce este mai mult decât suficient timp pentru a călca o încărcătură completă de rufe. Și apropo de rufe, fierul de călcat Silvercrest vine cu un accesoriu mic și util de perie pentru țesături, care ajută la îndepărtarea scamei și a părului de pe haine în timp ce le călcați. Aceasta este o caracteristică excelentă, în special dacă aveți animale de companie care își pierd mult părul 

Singurul dezavantaj al fierului de călcat vertical pentru haine Silvercrest este că nu are o funcție de autocurățare, precum unele dintre mărcile mai scumpe de pe piață. Cu toate acestea, există un indicator luminos de detartraj care vă permite să știți când este timpul să detartrați fierul de călcat (ceea ce este important pentru a-i prelungi durata de viață). În general, cred că fierul de călcat vertical Silvercrest este o alegere excelentă pentru oricine caută un fier de călcat accesibil și de înaltă calitate.

Prețul

Totodată, trebuie menționat că acest produs este destul de ieftin comparativ cu alte aparate similare. În următorul articol găsești prețul celor mai bune fiare de călcat verticale.

Pro și contra

Am constatat că fierul de călcat vertical pentru haine Silvercrest a fost foarte ușor de utilizat și a făcut o treabă excelentă în ceea ce privește eliminarea ridurilor de pe hainele mele. Cu toate acestea, există câteva lucruri care nu mi-au plăcut la el. În primul rând, rezervorul de apă este destul de mic, așa că trebuie să îl umpleți frecvent dacă încercați să călcați multe haine deodată. De asemenea, nu funcționează bine pe țesături groase, cum ar fi denimul sau catifeaua. În general, totuși, aș spune că acesta este un mic gadget grozav, care merită cu siguranță prețul

În concluzie 

Dacă sunteți în căutarea unui fier de călcat haine accesibil, dar de înaltă calitate, vă recomand cu siguranță să încercați fierul de călcat vertical Silvercrest de la Lidl. Totuși, pe piață există și alte aparate mai bune. Puteți citi păreri despre acestea aici.

Acesta bifează toate căsuțele în ceea ce mă privește – este bine făcut, ușor de utilizat și vine cu câteva caracteristici excelente, cum ar fi un rezervor de apă detașabil și un accesoriu pentru peria de îndepărtare a firelor de păr/perii. Singurul dezavantaj este că nu are o funcție de autocurățare, dar există un indicator luminos de decalcifiere care vă anunță când trebuie curățat. Per total, cred că este o alegere excelentă pentru oricine are un buget limitat!