Fier de călcat preț – vezi cum alegi aparatul cel mai bun la prețul cel mai mic

fier de calcat vertical pret

Atunci când alegi un fier de călcat, preț pe care îl plătești este foarte important. Așa că, dacă dorești să găsești cel mai performant și fiabil fier de călcat vertical la cel mai mic preț citește în continuare acest articol pentru a afla ce opțiuni ai.

Ce este un fier de călcat vertical

Un fier de călcat vertical este un tip de fier de călcat conceput pentru a fi folosit pe hainele agățate. Spre deosebire de un fier de călcat tradițional, care este așezat plat pe suprafața țesăturii, un fier de călcat vertical pentru haine este ținut în poziție verticală și mișcat peste țesătură cu o mișcare de du-te-vino. Acest lucru îi permite utilizatorului să calce cu ușurință hainele fără a fi nevoie să le scoată din cuier.

În plus, fiarele de călcat verticale vin adesea cu opțiuni de atașare, cum ar fi un abur sau o perie, care pot fi folosite pentru a îndepărta cutele din zonele greu accesibile. Deși nu sunt la fel de populare ca fiarele de călcat tradiționale, fiarele de călcat verticale pot fi un instrument util pentru cei care calcă în mod regulat hainele agățate.

Cât costă un fier de călcat bun

Prețul unui fier de călcat variază destul de mult. Unul dintre cele mai ieftine modele costă doar 50 RON, în timp ce o stație de călcat verticală poate ajunge și până la 2.500 RON.

Deci, ce preț are un fier de călcat bun? Răspunsul scurt este: depinde.

În general, un fier de călcat vertical preț corect este undeva între 140 și 950 RON, în funcție de marcă, funcții, accesorii, etc. Cele mai ieftine, precum un fier de călcat vertical Lidl nu sunt la fel de bune.

Este un fier de călcat vertical Lidl o investiție bună?

Per lângă brandurile renumite, pe piața din România a ajuns și un fier de călcat vertical Lidl, marca Silvercrest. Acesta este de fapt o perie cu aburi, 4 în 1, și are un preț de 89,99 RON. După cum puteți vedea, acest preț este sub cel al unui fier de călcat bun. În plus, atunci când un produs Silvercrest se strică nu prea ai unde să îl repari, în țară neexistând service-uri ale companiei.

Așadar, soluția cea mai bună este să alegi un fier de călcat de calitate, de la o firmă consacrată, chiar dacă plătești cu 50 – 100 RON în plus.

Fier de călcat vertical preț – exemple

Așa cum am menționat mai devreme, pe piața din România există numeroase produse de calitate, la prețuri foarte bune. Iată mai jos câteva exemple de fier de călcat vertical preț de calitate.

ModelPrețVezi păreri
Aparat de calcat vertical Heinner HGS-1100PP  109,99Citește păreri
Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo DGS1500P  112Citește păreri
Aparat de calcat vertical Heinner HGS-1600BK  139,99Citește păreri
Aparat de calcat vertical cu aburi Philips Seria 3000 STH3010/70  195,95Citește păreri
Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC350/40  279,98Citește păreri
Aparat de calcat cu abur Tefal DT8150E0 Access Steam+  373,08Citește păreri
Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo DGS2000  390,90Citește păreri
Aparat de calcat vertical cu abur Philips Steam&Go GC363/30  454Citește păreri
Aparat de calcat profesional Garment Steamer DSP  499,99Citește păreri
Aparat de calcat vertical Philips Steam&Go GC362/80  621Citește păreri
Aparat de calcat vertical cu abur Steam One STravel  690Citește păreri
Aparat de calcat vertical cu abur Philips ComfortTouch GC557/30  942,99Citește păreri
Aparat de călcat vertical Philips GC628/80 all-in-one AiO Seria 8000  1098,98Citește păreri
Aparat de calcat cu abur TEFAL Ixeo Power All-in-One QT2020  2380Citește păreri

În concluzie

Atunci când analizezi un fier de călcat vertical, prețul îți va indica, într-o anumită măsură, dacă este vorba de un produs de calitate sau nu. Dacă vrei să te asiguri că ai în față un produs de calitate, asigură-te că fier de călcat vertical preț este de cel puțin 100 – 150 RON. Dar, ține cont că, la acest preț, dispozitivul nu va avea prea multe funcții sau accesorii care să îți ușureze călcatul.

Cel mai bine alegi un fier de călcat vertical cu un preț între 250 și 500 RON. În această plajă de preț găsești numeroase produse de calitate, cu toate funcțiile și accesoriile de care ai nevoie pentru un călcat rapid și cu un efort minim.

Fierul de călcat vertical este de obicei mai scump decât un fier de călcat normal. Dacă vrei să afli și alte informații despre diferența dintre cele 2 citește acest articol.